Szépség és szörnyeteg a Corvette Téma: Autó

A Chevrolet márkanév talán mindenkinek ismerős, az új széria nevét is biztosan sokak megjegyzik rövid idő alatt. A rövid idő alatt pedig értsük azt, hogy az új Corvette széria szerelem első látásra.

Bárki, aki azt hiszi, hogy a szépség a tudatlanságot sugallja, azt biztosan kiábrándítja majd ez az új csúcskategória, hiszen az alapcsomaggal jár minden olyan, ami egy izomautót izomautóvá tesz. Az új márka nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem már az alapcsomagban benne van a nem egy, kettő vagy három, hanem itt már a négyszáz és a hatszáz lóerő is dukál.

Ezek a kétajtós csodák, mert jogosan lehet csodának nevezni őket, biztosan nagy népszerűségnek örvendtek a Detroit Auto Show-n, ahol bemutatták a nagyközönségnek a legújabb 2015-ös modelleket. A Corvette ajánlott mindenkinek, aki szeret elegánsan, ugyanakkor sportosan megjelenni.

Amennyiben ezt át kívánja vinni a mindennapjaiba, akkor szintén tökéletes társra lel ebben a fantasztikus Corvett szériában. Azt is meg kell jegyeznünk, hogy a modern áramvonalas kialakításának köszönhetően, ez a széria egy olyan koncepció része, ami napjainkban elvárandó egy ilyen csúcskategóriás izommonstrumtól.

« Mit mondanak a dietetikusok a monodiétáról?
Könyvelés profi segítséggel »