Fejlessze a tudatát online meditációval! Téma: Életmód

Az online meditáció segít elhatárolódni mind a napi problémáktól, mind a saját gondolataink áramlásától. Felbecsülhetetlen előnyökkel bír egy olyan időszakban, amikor az összes mentális erő felőrlődik a stressz elleni harcban. Fordítsa Ön is hasznos dolgokra a karanténban töltött időt és tanuljon meg online meditálni!

Megszabadulni a szorongástól és a stressztől

Talán így lehet a legtömörebben összefoglalni azt, hogy az emberek miért folyamodnak a meditáció segítségért. Természetesen az is nagy előnye ennek a gyakorlatnak, hogy a hét bármelyik napján vagy akár éjszaka is elérhető. A meditálás kezdőknek és haladóknak is egyaránt elsősegélyt jelenthet akkor, amikor különösen nehezünkre esik elszakadni az élet problémáitól. Ezen kívül segíteni fog a nyugalom helyreállításában, megérteni a testünket, megtalálni azt a gyógyító fényt, ami mindannyiunkban ott rejlik, eltelni energiával és hinni a legjobbakban. A meditáció otthon hozzájárul ahhoz, hogy érezzük az Univerzum erejét és támogatását, amire a mostani időkben mindenkinek nagy szüksége van.

Online szolgáltatások az éberség fejlesztéséhez

A karantén alatt a legtöbbünk megismerkedett a Zoom nevű programmal, aminek révén megvalósult az online kapcsolattartás a diákok és a tanárok, illetve az otthonról dolgozó munkatársak között. Nos, a Zoom a meditációs tanfolyamok fenntartásában is hasznosnak bizonyult és általa lehetővé vált a kurzusok rendszeres levezetése egy tanúsított meditációs oktató kíséretében, csoportos vagy személyes formátumban. Az ilyen szolgáltatások középpontjában az ezoterika nélküli online meditáció tudományosan megalapozott megközelítése áll, világi és nem vallási formában.

« Ne keverjük össze a diétát a fogyókúrával!
Téli gumi széles választékban »