Macska fekhely, amit minden cica imád Téma: Háziállat

Te is tapasztaltad már, hogy a cicáknak milyen nehéz a kedvében járni? A házi kedvencek között talán a cicák követelik ki maguknak a legjobban a figyelmet és a kényelmet. Jó hír a cicabarátoknak, hogy már nekik is készülnek babzsákpárnák. A macska fekhely ugyanolyan kényelmes egy cicának, mint neked a kedvenc foteled.

A babzsák töltőanyaga apró polisztirol gyöngy, ennek köszönhetően tökéletesen felveszi használója alakját, és kényelembe helyezi annak minden porcikáját. Miért ne heverészhetne ugyanolyan lakályosan a kis házi kedvenced a saját fekhelyén, mint Te a foteledben?

A polisztirol gyöngy remek hőszigetelő is, így attól sem kell félned, hogy a cicád fázni fog. Ha elégedett lesz a saját fekhelyével, akkor talán a foteledre sem pályázik többé. A macska fekhely párnáinak a másik nagy előnye, hogy olyan strapabíró anyagból készülnek, ami még a körmök támadásainak is ellenállnak.

Az már csak hab a tortán, hogy nem tapad rá a szőr, ezért könnyen takarítható. A babzsák újra hódit, aminek jó oka van: megnyugtató a pihenés rajta, ennek köszönhető, hogy még a cicák kényes ízlésének is megfelel. Válogass a Fog és Vidd termékek közül, és 10% kedvezménnyel lehet a cicádé a világ legkényelmesebb fekhelye.

« A reiki egy népszerű gyógyítási módszer
Legjobb feromonos férfi parfüm »