Cinema 4D oktatás: tanuljon meg modellezni! Téma: Egyéb kategória

Aki belsőépítésznek, formatervezőnek, vagy akár kertépítőnek készül, annak fontos, hogy a megrendelőnek be tudja mutatni fotorealisztikusan a papíron szereplő terveket. A Cinema 4D oktatás segítségével, az alapokat igyekszem bemutatni a tanulónak olyan specializációval, amely az ő szakterületét érinti. Így egy belsőépítész számára, a ház külsejének modellezésére nem kerül nagy hangsúly.

A Cinema 4D oktatás során alkalmazott szoftvert használom én is a munkám során, amelynek segítségével a honlapon is látható épületek látványtervét készítettem el.
A többi modellező szoftverhez képest, nagy szabadságot jelent ennek a programnak a használata. Szinte fénykép minőségben tudjuk elkészíteni a tervek alapján az adott épület belső és külső látványtervezését. Kiválaszthatjuk a megfelelő anyagokat, beállíthatjuk a fényhatásokat és még számos funkcióval lehet még valóságossá tenni a kapott képet.
A Cinema 4D oktatás teljes ideje attól függ, hogy valaki már ismer-e valamilyen modellező programot, amely megfelelő alapot jelenthet.

« A Feng Shui térkép használata
Miért hasznosak a jóga tanfolyamok, s általában a jóga oktatás? »