Bőrre helyezhető tapaszok több színben Téma: Egészség

A kineziológiai tapaszok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A tapaszok több színben kaphatók és a színek is segítenek a mozgással kapcsolatos problémák javításában. A tapasz japán eredetű, a hetvenes évek végén jöttek rá, hogy segíti a sportolók sérülés utáni rehabilitációját.

Mára világszerte terjed sikeres alkalmazása, ugyanis fiziológiásan hat, semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Pamut alapú, nagyon vékony és a rajta lévő ragasztószalaggal lehet a testre felhelyezni. Izmokkal, ízületekkel kapcsolatos problémákra alkalmazzák, valamint fájdalomcsillapításra, de a nyirokkeringést is segíti. Mivel a tapaszok több színben kaphatók érdemes a vásárlás előtt, amennyiben egyénileg használjuk, áttanulmányozni, hogy melyik mire ajánlott. Amennyiben szakember javasolja valamelyik színt, akkor hallgassunk rá, hiszen nagyobb tapasztalata van a témában.

Mivel a tapaszok több színben is elérhetők, érdemes a színek hatására is figyelnünk. A felhelyezést, legalábbis kezdetben, ajánlott szakemberre bízni. 

« A kiadó lakás Budapest 9. kerület környékén könnyen megtalálható
Méhpempő az egészséges életért »