A jóga, a reiki és a feng shui jelentősége a lélek ápolásában Téma: Feng Shui

A mai világban egyre több emberre igaz az, hogy valamilyen lelki eredetű gonddal küzd, melyekkel nehéz szembeszállni. Egy drasztikus életmód váltással röpke idő alatt tudunk megszabadulni azoktól a bajoktól, melyek nem fizikai, hanem lelki eredetűek.

Rengeteg keleti módszer terjedt el már a nyugati világban, így nálunk is, melynek az alapja a meditálás. Ennek a célja az, hogy a test egyensúlyba kerüljön a lélekkel és az így kialakuló harmóniától az egyén boldog és elégedett életet élhessen.

A jóga a gondolatok összpontosítására és rendezésére épül egy meditációs jellegű gyakorlat keretében. A feng shui módszere abban segít, hogy milyen lakhelyet alakítsunk ki magunknak, hogy abban a legharmonikusabb életet tudjunk kialakítani. Az energia összpontosításával történő gyógyítás kézrátétellel a reiki fő irányvonala.  Az energia csatornákkal foglalkozó pránanadi talán az ilyen területen járatlan ember számára a legkevésbé ismert.

Európában elég gyorsan terjednek a keleten már évezredek óta ismert meditációs gyakorlatok, melyek a lelket gyógyítják. Valójában minden vallás alapja a lélek mélyének vizsgálata, hiszen egy ima is meditációként fogható fel.

A keleti kultúrkör helyezi a legnagyobb hangsúlyt a lélek központú életmód folytatására, melynek eszközei a pránanadi, a jóga és a reiki.

Egyre több esetben kerül sor a lakberendezés terén a feng shui alkalmazására, hogy ideális környezetben tudjunk élni és a megfelelő bútorokat szerezzük be.

A jóga és a reiki módszereit magunktól is el tudjuk sajátítani, de vannak kifejezetten ilyen tanfolyamok, foglalkozások is.

« Legjobb feromonos férfi parfüm
Olcsó téligumi kapható »