A 6D műszempilla páratlansága Téma: Egyéb kategória

Az 1897-es években Bródy Sándor írónk ekként zengett ódát a női szépségről: „Óh, asszonyi szépség szent kultusza…”, talán eme sóhajban benne foglaltatott a felismerés, hogy milyen fáradságos is lehet annak ragyogtatása. Stúdiónk a 6D műszempilla felhelyezése mellett, számtalan szépítő-opciót kínál mindazon hölgyek számára, akik bájosabbá, elbűvölőbbé óhajtják varázsolni a tekintetüket.

A 6D műszempilla jellemzői közé számos előny társul, hiszen a művelet befejezése után, látványos változást és hatást tapasztalhat minden vendégünk. Bár a 6D műszempilla felillesztése akár négy órát is igénybe vehet, ami a 3D társához képest szinte kétszeresének tekinthető, viszont az eredmény is önmagáért beszél. Minden egyes természetes szempillaszálra 5-6 műszempilla-szál kerül, éppen ezért érthető módon a procedúra megköveteli az aprólékos attitűdöt.

A 6D műszempilla finomabb és vékonyabb a 3D műszempillával összevetve, hiszen ez utóbbi főként szemüveget viselő hölgyek számára ajánlott. Az egyedülállóan festői és esztétikus tekintet érdekében meggyőződésünk, hogy megéri néhány órát áldozni a idejéből, hiszen lesz eredménye!

« A terasz bútor előnyeit ki kell használni
Páratlan látnivalók a Seychelles szigetek utazás során »