Feromonos parfüm, ami nem hiányozhat a táskádból Téma: Feromon Parfüm

Ki ne szeretné, ha az emberek felfigyelnének rá, ha mosolyognának rá minden nap, ha megdicsérnék az illatát, ha beszélgetésekbe kezdhetne számára szimpatikus emberekkel, ha könnyebben menne az ismerkedés számára, mint eddig, ha fellendíthetné az aktuális párkapcsolatát, ha jobban emberszámba vennék?

A jó hír, hogy ez a feromonos parfüm mindezekben a segítségedre lesz, mert andorstenone és androstenol feromon tartalmával hatással van az emberek érzelmeire.

feromonos parfüm férfi női

Feromon

A természetes feromon vegyületekről rengeteget lehet olvasni, így most erre nem térnénk ki külön. A kiemelt feromon szóra kattintva a működéséről és hatásairól is bővebben tudsz tájékozódni. Dióhéjban általában a feromonos parfüm attól függően, hogy férfi vagy női parfümről beszélünk andorstenone és androstenol tartalommal készül. Ezek természetes anyagok, nem kemikáliák. A hipotalamuszra (agyalapi mirigy), vagy ismertebb nevén a tudattalan agyra, az érzelemközpontra vannak hatással.

 

A legjobb férfi feromonos parfüm illatok

Minden férfi más, mindegyik külön egyéniség, ezért a legjobb ezekben a parfümökben hogy nem csak egy illatban kaphatóak, hanem számos illatból tudsz választani, hogy a hozzád legjobban illő illatot viselhesd. A feromonos parfüm előnye, hogy nem kell két terméket venned – egy parfümöt és egy feromon sprayt – mert a kettő vegyítve van, így tulajdonképpen több tízezer Forintot is spórolhatsz egy üveg parfüm árán és rengeteget nyerhetsz a feromon tartalmának köszönhetően.

 

A legjobb női feromonos parfüm illatok

Nők számára a feromonos parfüm illatválasztéka valamivel nagyobb, mint a férfiaké, de hiszen nem véletlen. Egy nő megannyi alkalomra más és más illatot is viselhet, míg a férfiak általában ezzel nem nagyon szoktak foglalkozni. A nők számára készült feromonos parfüm kategóriák például besorolhatóak évszakokra (tavasz, nyár, ősz, tél), napszakokra (nappali, éjszakai), alkalmakra (szórakozás, randi, hétköznapok, stb.)

női feromonos parfüm férfi feromonos parfüm

« Feromon Parfüm Vélemények ⭐⭐⭐⭐⭐ 5.0
A kivetítős óra nagyszerű lehetőség »